Ontdek beroemde schilders en fantastische kunstenaars

Bij Posterlounge vind je werken van creatieve genieën uit het verleden en uitzonderlijke hedendaagse kunstenaars. Ontdek hier onze indrukwekkende collecties van kunstenaars van alle tijden en accentueer met deze wereldberoemde schilderijen je interieur op een stijlvolle manier.


Zoek je favoriete kunstenaar

Schilderijen van beroemde kunstenaars bij Posterlounge

Da Vinci, van Gogh, Monet – de lijst met beroemde kunstenaars is lang. Elk van hen heeft met nieuwe stijlelementen hele periodes bepaald. Zo wordt Gustav Klimt een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de moderne kunst genoemd. Zijn werken bepaalden niet enkel de Jugendstil, maar waren met hun tweedimensionale werkwijze en abstracte versieringen tegelijkertijd voorlopers van het kubisme en de abstracte schilderkunst. Ook vandaag nog hebben de schilderijen van Klimt niets aan expressiviteit verloren en imponeren ze door hun elegantie, gratie en overvloed. Bekijk ook eens de kunstwerken van de oude meesters en haal museumkunst in je eigen huis. Vergezel ons op een reis door de kunstgeschiedenis van de renaissance tot de hedendaagse kunst!Populaire kunstenaars

Nieuwe technische mogelijkheden geven aan de jonge generatie veel ruimte om zich creatief uit te leven. Dat maakt de hedendaagse kunst zo enorm veelzijdig, onconventioneel en opwindend. Daarom is het werk van getalenteerde hedendaagse kunstenaars een verrijking voor onze collecties. Illustraties, werken met digitale effecten of collages bieden een spannend perspectief en verlenen aan elke ruimte een aparte sfeer. Ontdek ook de fascinerende foto’s van getalenteerde kunstenaars. Of het nu een foto of illustratie is, met of zonder effect – de werken van onze hedendaagse kunstenaars trekken zeker de aandacht.