Wanddecoratie: Schilderijen en posters

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Tijd voor jouw wanddecoratie

Kunst aan de muur is de ideale manier om ruimtes te voorzien van schoonheid, persoonlijkheid en leven. We zijn ons ervan bewust dat het vinden van de passende muurdecoratie een heel persoonlijk proces is. Daarom kun je bij onszelf het materiaal en het formaat kiezen. De definitieve keuze laten we geheel aan jou over. In onze interne lijsten-manufactuur vervaardigen we bovendien de passende lijst, dat je tevens individueel kunt vormgeven. Het type materiaal waarop de wanddecoratie wordt gedrukt, drukt een stempel op de stijl en de werking van de kunst: canvas geeft kunst dankzij de structuur en het matte oppervlak een geschilderde uitstraling. Het kunstwerk ziet er dan ook zeer authentiek uit.

Voor zwart-witfoto’s is acrylglas de beste optie, omdat dit materiaal het motief een bijzondere diepte en helderheid geeft. Illustraties en grafische ontwerpen overtuigen op hun beurt vooral als poster. Dankzij het glanzende papier krijgen de motieven een moderne touch.

Daarnaast passen sommige materialen bijzonder goed voor bepaalde ruimtes: aluminium en acrylglas zijn bijvoorbeeld vochtbestendig. We adviseren deze materialen dan ook voor de keuken en de badkamer. Dit geldt eveneens voor gallery prints. In onze kunstdrukkerij wordt het motief bij deze materialen rechtstreeks op een aluminium-composietplaat resp. achter acrylglas gedrukt en is zo tegen vocht beschermd. Ook het formaat van het kunstwerk en de passende lijst kan op de productpagina van het motief individueel worden bepaald. Bij vragen over onze producten staat onze klantenservice op elk gewenst moment voor je klaar.

Uitgeverij voor kunst – geselecteerd, gevarieerd en unieke portfolio van motieven Uitgeverij voor kunst
Geselecteerd, gevarieerd en unieke portfolio van motieven
Kunstdrukkerij – modernste druktechnieken voor briljante en hoogwaardige wanddecoratie Kunstdrukkerij
Modernste druktechnieken voor briljante en hoogwaardige wanddecoratie
Lijsten-manufactuur – luxe lijsten uit eigen productie voor de perfecte afmaak Lijsten-manufactuur
Luxe lijsten uit eigen productie voor de perfecte afmaak

De ideale gallery wall

De keuze voor de wanddecoratie is gevallen, maar de passende muur ontbreekt nog? Vergeet niet dat sommige wanden beter geschikt zijn dan andere om je nieuwe favoriete motief tot zijn recht te laten komen. Het is hierbij ook belangrijk, welk formaat het schilderij of de poster heeft. Boven centrale meubelstukken zoals bank, eettafel of bed is een formaat met een breedte van minimaal 100 cm passend. Alternatief kun je ook meerdere kleine posters of schilderijen als collage op de muur groeperen. Een dergelijke gallery wall biedt je de mogelijkheid om motieven te combineren die qua thema, stijl of simpelweg kleur bij elkaar passen. Met name bij de boho-inrichtingsstijl wordt deze vorm van kunst aan de muur veel toegepast.

Vanzelfsprekend kun je niet alleen de slaapkamer of woonkamer met posters en schilderijen decoreren. Ook in de gang en het entreebereik biedt wanddecoratie een warm welkom – bijvoorbeeld met meerdere smalle afbeeldingen naast elkaar of een panorama poster. Voor lege muren zonder meubels als ankerpunt adviseren we voor de muurdecoratie een hoogte van minimaal 80 cm.

Van miniatuur tot extra groot: populaire materialen in uiteenlopende formaten

Extra groot, vierkant, panorama – bestel het passende formaat uit ons aanbod en haal nieuwe wanddecoratie in eersteklas kwaliteit in huis. Dankzij ons grote assortiment formaten en afmetingen kun je je motief optimaal in scène zetten en in je inrichtingsstijl integreren. Bij onze wanddecoratie speelt het formaat een centrale rol: indrukwekkende motieven zoals landschapspanorama’s en skylines komen in een extra groot formaat pas echt goed tot hun recht. Andere motieven zijn eerder voor kleine formaten bedoeld en kunnen worden gecombineerd in een stijlvolle gallery wall. Zeer populair voor dergelijke collages zijn wanddecoratie-items van het formaat 50 × 70 cm, die het middelpunt tussen andere kleinere motieven kunnen vormen.

Bij de keuze van het formaat dien je ook rekening te houden met het materiaal van de wanddecoratie. Bij extra grote formaten adviseren wij canvas of PVC prints, omdat deze materialen zeer licht en dus eenvoudig in de handhaving zijn. Maar denk ook eens aan een gallery print in extra groot formaat. Deze weegt weliswaar meer, maar is dankzij de bijzondere combinatie van materialen zeer robuust en bijzonder hoogwaardig.

Eén van onze medewerkers beveelt onze wanddecoratie

Bij al onze materialen gaan we voor de beste kwaliteit – voor jouw perfecte kunst aan de muur, die bij elke inrichting, stijl en stemming past.

Divina – Posterlounge-team

Wanddecoratie die naadloos op jouw stijl aansluit

Bij ons als uitgeverij voor kunst en online shop vind je wanddecoratie die aansluit op jouw inrichtingsstijl. In een kamer met een casual, trendy stijl komt een moderne acrylglas-muurdecoratie perfect tot zijn recht. Je hart gaat sneller kloppen bij een romantische stemming en je hebt je woning in een shabby chic-stijl ingericht, dan is een elegant canvasschilderij datgene wat je zoekt. Het maakt niet uit welke trends je volgt en welke stijl jou het meest aanspreekt, bij Posterlounge vind je het passende product: ons uitgebreide aanbod aan materialen en motieven staat garant voor de juiste wanddecoratie voor elke smaak.

Ons zorgvuldig samengestelde assortiment bevat abstracte kunst en zwart-witfoto’s, populaire posters en schilderijen in een vintagestijl. De bekende klassiekers mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Vintage reclameposters zijn terug van weggeweest en zorgen voor een elegante sfeer. Als canvas prints spreken grote meesters zoals Klimt, van Gogh en Monet op realistische wijze de kunstliefhebber direct aan. Film- en seriekenners krijgen met onze posters de mogelijkheid om hun favoriete universum in huis te halen.

Ons uitgeversteam beheert ons veelzijdige assortiment en breidt het regelmatig uit met moderne en klassieke kunst. Ontdek de juiste motieven voor jouw thuis en plaats in de slaapkamer, keuken of woonkamer bijzondere accenten! Met onze filters vind je doelgericht het passende ontwerp.

Een statement: wanddecoratie met lijst

Je nieuwe kunstwerk voor aan de muur ontvang je inclusief ophanging, zodat het direct aan de muur kan worden bevestigd. Je kunt je favoriete motief ook extra benadrukken en het in een handgemaakte lijst bestellen. Een schilderij met lijst heeft een plastisch effect en maakt zo een statement in de ruimte. Bovendien benadrukt een hoogwaardige lijst de kwaliteit van het schilderij en geeft een indrukwekkend motief een nog luxere uitstraling. Een lijst kan tot slot een brug slaan tussen de inrichting en het motief en zo de nieuwe wanddecoratie harmonieus in de woonruimte integreren.

Bij de bestelling van de lijst profiteer je van een echte all-in-service: kies je favoriete motief en selecteer op de productpagina het materiaal en de bijpassende lijst. Wij regelen vervolgens de rest. Na de druk wordt je kunstwerk in onze lijsten-manufactuur ingelijst. Hierbij staat de kwaliteit voorop: onze lijsten worden gemaakt van massief hout of aluminium. De kunstwerken worden met de hand in de lijsten geplaatst. Bij de lijsten kun je niet alleen kiezen uit verschillende modellen, maar ook uit een groot aantal kleuren. Zo kun je de lijst perfect op de inrichting van je woning afstemmen.

Productieruimtes – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en aan onze service. Omdat we onze producten zelf in onze kunstdrukkerij in Leipzig produceren, kunnen we sneller en eenvoudiger op deze eisen inspelen. Dankzij onze interne productie kunnen we jouw individuele wensen vervullen. Daarnaast bieden we print-on-demand aan, lijsten we de kunstwerken zelf voor je in en bezorgen we je bestelling al binnen een paar dagen.

Ben je op zoek naar iets bepaalds?