Acrylglas prints

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Glasachtig en prachtig

Elke acrylglas print wordt eerst op een folie gedrukt, het acrylglas ligt op deze afbeelding. Op die manier ontstaat het diepte effect. Het schijnt als of het design in enige afstand van de kijker is. Prints op acrylglas hebben geen lijst nodig, want ze zijn een wanddecoratie die geen extra’s nodig heeft. Alsnog heb je natuurlijk de mogelijkheid om een lijst erbij te bestellen, die van ons productieteam speciaal om het acrylglas heen gebouwd wordt.

De acrylglas prints worden trouwens niet zomaar verzonden, we versturen ze samen met een wandbevestiging. Deze hoef je alleen maar nog op de achterkant van de print te plakken en op een schroefje in de muur te hangen.

Accentueren met wanddecoratie van acrylglas

Acrylglas is het juiste materiaal om kleurrijke fotografieën op een chique en modern materiaal in scène te zetten, want dankzij de glans van het acrylglas schitteren de afbeeldingen in intense kleuren en vooral haarscherp. Bespaar de ruimte voor een aquarium en ga liever voor een gigantische acrylglas print met een onderwaterwereld erop, want dankzij de diepte van het acrylglas worden de afbeeldingen heel realistisch weergegeven.

Heb je het gevoel dat een acrylglas print alleen niet voldoende is, heb je de mogelijkheid om voor de print verschillende lijsten te kopen. Op die manier kan je een afbeelding die in het oog springt, in lijn brengen met je interieur en een mooi geheel creëren.