Acrylglas prints

Populaire thema's

   
 
 • Populair
 • Nieuw

Weetjes over onze acrylglas prints

Je bent op zoek naar intense kleuren en elegante expressiviteit? Onze acrylglas prints bieden al datgene, wat je zoekt. Het moderne materiaal geeft elk motief een uniek diepte-effect. De kunstwerken trekken direct de aandacht. Om ervoor te zorgen dat je lang van je favoriete wanddecoratie kunt genieten, gebruiken wij gecertificeerde UV-inkt. Onze acrylglas prints zijn dan ook perfect kleurecht, UV-bestendig en gaan dus lang mee. Onze kunstwerken zien er niet alleen mooi uit, maar zijn dankzij het gladde en robuuste oppervlak ook bijzonder gemakkelijk te onderhouden en stabiel. Omdat wij veel waarde hechten aan een duurzame productie, printen wij oplosmiddelvrij en milieuvriendelijk en alleen op bestelling.In onze online shop vind je acrylglas prints in alle afmetingen en formaten: van mini-afbeelding tot extra groot formaat, als panorama of als vierhoekig kunstwerk. Kies nu die acrylglas print, die het beste bij jou en je woning past. Kunst op acrylglas is altijd bijzonder én smaakvol. Het verbaast dan ook niet dat een acrylglas print de ideale cadeautip is.

Kortom: onze acrylglas prints overtuigen met een moderne look en een eersteklas kwaliteit. Ook met de prijs zit het goed. Overtuig jezelf en klik door onze favoriete prints!

Druk achter 5 mm-plaat van acrylglas Druk achter
5 mm-plaat van acrylglas
Intense kleuren met het effect van diepte Intense kleuren
met het effect van diepte
Makkelijk te onderhouden en stabiel Makkelijk te onderhouden
en stabiel
Wandbevestiging inbegrepen Wandbevestiging
inbegrepen

Kunst op acrylglas: een combinatie van tijdloze klassieker en spannende elementen uit de moderne tijd

De originelen hangen in de meest beroemde musea en galerieën ter wereld. In onze online shop vind je de grote meesterwerken uit de afgelopen eeuwen als hoogwaardige reproducties voor thuis. Van Kandinsky tot van Gogh: onze acrylglas prints brengen de werken van de grote meesters weer tot leven. Impressionistisch, modern of abstract: iedereen komt hier aan zijn of haar trekken.

Haal tijdloze klassiekers in huis en creëer een eigen gallery wall. Als acrylglas print is je kunstwerk beschermd tegen vuil en vocht. Het hoogwaardige materiaal ondersteunt de kleurintensiteit en duurzaamheid van de prints en vormt een modern en tijdloos alternatief voor klassieke canvas prints.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Milieuvriendelijke inkt Milieuvriendelijke inkt
Print-on-demand Print-on-demand

Acrylglas prints passen perfect in de badkamer, omdat het gladde en moderne materiaal qua stijl bijzonder goed harmonieert met tegels. Maar acrylglas heeft ook zeer praktische voordelen. De acrylglas prints zijn bijvoorbeeld bestand tegen een hoge luchtvochtigheid. Rechtstreeks contact met water vormt geen probleem. Dit is natuurlijk een belangrijk pluspunt voor die ruimte in huis, waar zich de meeste kranen bevinden. De prints op acrylglas kunnen bovendien heel eenvoudig met een vochtige doek worden afgenomen. Waterspetters, stof en lichte vlekken verdwijnen met een simpele schoonmaakbeurt.

Blader door ons assortiment. Zoek je favoriete motief uit en tover elke ochtend een glimlach op je gezicht met de perfecte acrylglas print!

Eén van onze medewerkers beveelt onze acrylglas prints aan

Acrylglas prints zorgen voor een moderne sfeer in je woonruimte!

Lisa – Posterlounge-team

Gallery prints – zowel elegant als robuust

✓ Directe druk op acrylglas

✓ Achterkant bestaat uit gelaagde aluminium plaat

✓ Glanzend oppervlak in glaslook

✓ Onderhoudsvriendelijk en extreem stabiel

✓ Wandbevestiging inbegrepen

Materiaaladvies gallery print

Acrylglas prints met lijst

Met de passende lijst zet je een acrylglas print perfect in scène. De lijst geeft het motief een zekere diepte en presentatie. Het kunstwerk krijgt een hoogwaardige en elegante uitstraling, en treedt als het ware meer op de voorgrond. Zo beschikken bijvoorbeeld onze lijsten met schaduwvoeg, vernoemd naar de voeg tussen de print en de lijst, over een sterke dieptewerking. De lijsten geven het motief een unieke plasticiteit.

Om de lijst op je acrylglas print en je inrichtingsstijl te kunnen afstemmen, bieden we verschillende uitvoeringen en kleuren aan. Als je een van onze lijsten besteld, kun je een echte all-in-one service verwachten. In onze lijsten-manufactuur produceren we onze lijsten van massief hout zelf en plaatsen we jouw acrylglas print na de druk met de hand in de lijst. Hierbij letten we streng op de kwaliteit. Dankzij het handige ophangsysteem kun je de print eenvoudig en snel aan de wand bevestigen. Onze ingelijste prints zijn de juiste keuze, als je waarde hecht aan een ongecompliceerd product waarbij alles goed zit.Productieruimtes – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en onze service. Het feit dat we onze acrylglas prints zelf produceren – en wel in Duitsland – helpt ons erbij om op alle vlakken aan deze eisen te voldoen. Onze interne productie maakt het ons mogelijk om print-on-demand aan te bieden. Daarnaast lijsten we de prints voor je in en garanderen we een eersteklas kwaliteit. Zo arriveert het door jou gewenste kunstwerk binnen enkele dagen bij je thuis.

Ben je op zoek naar iets bepaalds?

Vaak gestelde vragen over acrylglas prints


Vaak gestelde vragen over acrylglas prints

 1. Wat is een acrylglas print?
 2. Plaatdikte
 3. Drukprocessen
 4. Voordelen
 5. Materiaaleigenschappen
 6. Verschil met echt glas
 7. Formaatkeuze
 8. Afwijkende formaten
 9. Correct ophangen
 10. Lijsten
 11. Onderhoud
 12. Levering
 13. Levertijden
 14. Copyright bedrukking
 15. Houdbaarheid

Acrylglas prints zijn kunstdrukken die we op een kunststof drukken die op glas lijkt. Omdat het kunstglas echter van pvc is, is de kans op breken vrijwel nihil. Het materiaal is zelfs lichter dan echt glas.

Acrylglas print detail
Acrylglas print directdruk

De plaat van acrylglas is 5 mm dik en wordt van achteren bedrukt. De acrylglas prints spelen zo met de diepte. Houd er a.u.b. rekening mee, dat grote formaten een relatief hoog gewicht hebben.

Onze acrylglas prints worden in een direct drukproces aan de achterzijde bedrukt. Wij gebruiken hierbij gecertificeerde, duurzame UV-inkten. De muurdecoratie gaat dan ook lang mee, heeft levendige kleuren en een hoge resolutie. Daarnaast verzegelen we de bedrukte achterzijde van de acrylglas prints met witte folie resp. witte lak.

Print op acrylglas in detail 1
Print op acrylglas in detail 2

Acrylglas prints hebben een exclusieve look die doet denken aan glas, maar dan zonder risico op breuk. De prints zijn iets lichter dan echt glas, onderhoudsarm en behouden lang hun schitterende kleuren. Het waterafstotende materiaal is zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Onze acrylglas prints beschikken bovendien dankzij de 5 mm dikke plaat over een opmerkelijk diepte-effect, dat samen met de verzegeling aan de achterkant voor een edele optiek zorgt.

Acrylglas prints overtuigen met een look die doet denken aan glas. In werkelijkheid zijn ze van kunststof. Het materiaal is stabiel en gemakkelijk te reinigen. Het risico op breken is vrijwel nihil. Het materiaal is echter niet krasvast. Vocht is geen probleem voor acrylglas prints. Ze zijn dan ook bijzonder geschikt voor de badkamer of andere vochtige ruimtes.

Acrylglas heeft een glanzende look en reflecteert licht. De 5 mm dikke acrylglasplaat zorgt voor een indrukwekkend diepte-effect, waarbij het motief rechtstreeks op de achterkant van de acrylglasplaat wordt gedrukt – het is dus geen poster achter acrylglas. De bedrukte zijde wordt beschermd met witte folie of een laklaag, zodat de prints ondoorzichtig zijn. Een achtergrondverlichting is dus ongeschikt.

Ons acrylglas weegt 6 kg/m² en is dus relatief zwaar, maar toch iets lichter dan glas.

Acrylglas is iets lichter dan echt glas. In tegenstelling tot glas breekt het onder normale omstandigheden niet. Het is echter niet krasvast.

Kies het passende formaat op de productpagina in onze online shop. Neem eerst op de beoogde plek in je woning de maten op, om de juiste afmetingente bepalen.

Nee, wij bedrukken onze posters alleen in de maten die je in onze online shop kunt kiezen. Andere formaten kun je niet bij ons bestellen.

Onze prints worden met een wandbevestiging geleverd, waarmee de wanddecoratie snel en eenvoudig kan worden opgehangen. De instructies hiervoor worden meegeleverd.

Wandbevestiging
Wandbevestiging voor grote formaten – rail

Ja, je kunt bij de acrylglas print rechtstreeks bij ons de passende lijst bestellen. Ons assortiment bevat verschillende soorten en kleuren lijsten.

We plaatsen je acrylglas print met de hand in de lijst. Het eindproduct wordt kant-en-klaar bij je afgeleverd. Je hoeft het ingelijste kunstwerk alleen nog maar uit te pakken en je kunt het direct aan de wand hangen.

Reinig het kunstwerk op acrylglas bij voorkeur met een zachte doek en warm water. Acrylglas is niet krasvast. Het is daarom belangrijk dat je geen harde, stevige of krassende doeken resp. voorwerpen gebruikt. Agressieve schoonmaak- of schuurmiddelen mogen ook niet gebruikt worden voor de reiniging.

Schoonmaken met plumeau
Schoonmaken met een zachte doek

We verpakken je wanddecoratie van acrylglas goed en leveren het met de bijpassende wandbevestiging, die heel eenvoudig met behulp van de bijgevoegde instructies op de achterkant kan worden aangebracht. Vervolgens kan het schilderij op acrylglas worden opgehangen. Indien je de acrylglas print met een lijst bestelt, plaatsen wij hem kant en klaar in de lijst.

Acrylglas prints-verpakking
Wandbevestiging voor grote formaten

Omdat wij grondstofbesparend op bestelling drukken, variëren onze levertijden enigszins, afhankelijk van de vraag. De actuele levertijden vermelden wij op de productpagina in onze online shop. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je de acrylglas print zo snel mogelijk en natuurlijk onbeschadigd ontvangt.

De copyright-opdruk is een wettelijk verplichte verwijzing naar de kunstenaar en producent van de betreffende druk. De opdruk is ook voor jou belangrijk, want zo weet je altijd van wie het motief afkomstig is. Desgewenst kun je meer producten van de kunstenaar bestellen.

Copyright-instructie

In gesloten ruimtes gaan onze acrylglas prints vele jaren mee en blijven in een perfecte staat. Als garantie hiervoor gebruiken we gecertificeerde UV-inkten voor het drukken en verzegelen van de achterkant van de prints met folie resp. lak.

Verzegeling achterzijde
Verzegelde achterzijde acrylglas