Aluminium prints

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Aluminium – Een reuze goede keuze

Aluminium prints zijn in hun uitstraling ongelofelijk flexibel. Zowel zwart-witte typografieën als ook schilderijen van de oude meesters komen op dit materiaal tot hun recht. De gelaagde aluminiumplaat met in het midden een zwarte laag van polyethyleen straalt op zich al een chique simpliciteit uit, in combinatie met je favoriete afbeelding maak je het een onvergelijkelijk mooie versiering van je muur.

Dankzij de matte oppervlakte zijn ongewenste reflecties geen probleem en is het gewenste motief ongehinderd zichtbaar, geen glans die afleidt van het wezenlijke. Omdat wij gebruik maken van UV-resistente inkt, is de bedrukking beschermt voor de zon, maar ook voor vocht. Je mag dus gerust gebruik maken van een vochtig doekje om de aluminium print even af te stoffen, want de kleuren zullen niet vervagen.

 

Prachtige kleurweergave, zonder overbodige weerschijn

Aluminium prints kunnen vanwege hun klare structuur en vorm een strakke vormgeving bevorderen. Alleen hoeft aluminium niet per se een streng effect te hebben. Juist het contrast tussen opulente stillevens uit het Gouden Eeuw bijvoorbeeld en de helderheid van het materiaal kunnen je interieur een hele andere uitstraling geven.

Ook skylines in grote panorama formaten worden door ons detailverliefd omgezet. Omdat onze bedrukking aluminium heel veel aankan, is het geen probleem om aluminium prints in de badkamer of in de keuken op te hangen. Zelfs weeromstandigheden aan de buitenlucht doen onze prints op aluminium geen kwaad. Zodra je aluminium prints bij Posterlounge besteld, ontvang je duurzame wanddecoratie, die een mooie toevoeging aan je interieur is.