Bloemen schilderijen

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Bloemenschilderijen – dé kleurrijke evergreen

Bloemen zeggen meer dan woorden, ze zijn trouwens ook veelzijdiger. Veelzijdigheid en de mogelijkheid tot individualisering zijn vast onderdeel van ons concept. Wij zorgen dus dat de bloemenschilderij die je kiest bij jouw woonstijl past.
Er zit een wereld van verschil tussen een zwart-wit fotografie van een paardenbloem op acrylglas en een klassiek stilleven van een bloemstuk op canvas. Onze bloemenschilderijen kunnen dus of onverwacht stoer en strak overkomen of onderdeel uitmaken van een romantisch decor, net zoals je wil. Op die manier past wanddecoratie met bloemen zowel in een minimalistische omgeving als ook bij Hollywood Regency of Shabby Chic en vooral zal er altijd een bloemenschilderij te vinden zijn, die bij jou past. Neem dus een kijkje op onze website en pluk een bloempje voor jezelf.

Bloemenschilderijen – tussen Gouden Eeuw en Moderne Tijd

Sinds kunstenaars esthetiek in de natuur zoeken, zijn bloemen een belangrijk onderdeel van landschapsscènes, stillevens en vinden ook een plek in het een of andere welbekende portret. Van Gogh staat vooral bekend om zijn zonnebloemen en ook Monet had zonder bloemen waarschijnlijk een heleboel werken minder geschilderd. Ook hedendaagse kunstenaars, zoals de fotograaf Steffen Gierock, hebben met bloemen en planten het hoofdthema voor hun foto’s gevonden. Juist op acrylglas komen bloemenfotografieën dankzij de scherpe dieptewerking tot hun recht.

Bloemenschilderijen voegen in ieder geval een vleugje meer kleur en vooral elegantie aan je interieur toe en dat is beslist onafhankelijk van je woonstijl en de kunstrichting die je kiest, want bloemen creëren altijd een esthetische meerwaarde.

Klantenbeoordelingen