Canvas prints

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Canvas prints – moderne kunst mag in klassieke vormgeving

Sinds de 15de eeuw al gebruiken kunstenaars canvas doeken om hun creativiteit een plekje te geven. Dit betekent lang niet dat het een ouderwets medium is. Integendeel, waarom je woning niet een museale uitstraling geven, waarbij niemand jou verbiedt de kunst aan te raken. Met onze canvas prints kan je een muur simpelweg omzetten tot galerie met je favoriete afbeeldingen. Zelfs grote formaten canvas doeken wegen weinig en kunnen dus moeiteloos boven de eettafel of de bank hangen. Met de canvas prints heb je wanddecoratie waarmee je in elke kamer terecht kan.

Het materiaal is gemaakt van katoenen weefsel gespannen op een spieraam. Om zo min mogelijk van de afbeelding kwijt de raken, spiegelen wij het laatste stukje van het gekozen design en gebruiken dit voor de randen. Op die manier hebben de doeken geen lijsten nodig, ook al heb je de mogelijkheid bij ons lijsten te kopen en je galerie vervolgens in te kaderen.

Indrukwekkende foto’s of minimalistische lijnen op canvas doek

Je denkt canvas is alleen maar goed voor schilderijen? Niet het materiaal, maar jij bepaalt het design. Immers kunnen fotomontages of illustraties net zo goed op een chique en klassieke manier effect hebben, zonder dat ze er minder modern van uitzien. Dankzij de 2 cm dikke spieraam, heb je een driedimensionale kunstreproductie, die niet zomaar vlak aan de muur hangt, maar structuur aan een kamer geeft en opvalt. Hier wordt wanddecoratie pas echt wall art.

Zodra je een canvas print van Posterlounge bestelt, produceren wij zo snel mogelijk, zodat je jouw favoriete afbeelding binnen enkele werkdagen in een veilige verpakking kan ontvangen. Het kan niet makkelijker– spijker in de muur en meteen ophangen. Voor het geval dat het doek toch niet helemaal bij je interieur past, geen probleem, je hebt 100 dagen recht op teruggave.