Gallery prints

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Ga meer de diepte in

Als het jou niet alleen gaat om een schitterend kleurresultaat, als je zoekt naar wanddecoratie die nog een stapje verder gaat, dan kan je nu stoppen met zoeken. Bij onze gallery bond kijk je door het acrylglas heen op de gekozen afbeelding, waardoor er een moderne diepteweergave ontstaat.

Extra stevigheid wordt door de aluminium dibond plaat aan de achterkant gecreëerd. Het aluminium zorgt niet alleen voor stabiliteit ook bij de grote formaten, maar juist de verschillende lagen materiaal geven de gallery print de uitstraling van moderniteit. Gallery print combineert gewoon het beste uit twee materialen waarbij je van de kleinste tot aan de grootste formaten een hoogwaardig resultaat kan verwachten.

Je muur opvrolijken doe je zo

Als je gekozen hebt voor een gallery print, ontvang je een speciaal voor jou geproduceerd product. De wandbevestiging is trouwens al inbegrepen, dus dat betekend alleen maar nog plakken, schroefje in de muur en ophangen. Zo makkelijk kan je de hele sfeer van een kamer veranderen en nieuwe accenten zetten.

Ons assortiment aan afbeeldingen is gigantisch en van “Gouden Eeuw” tot “de Stijl”, van fotografieën tot illustraties, van figuratieve tot abstracte kunst komt elk motief omgezet op gallery bond tot zijn recht. Dankzij de versterking aan de achterkant buigen de prenten ook in grote formaten niet en ontvang je een schitterende, moderne en duurzame toevoeging voor op de muur.