Gallery prints

   
 
 • Populair
 • Nieuw

Klantenbeoordelingen


Weetjes over onze gallery prints

Onze gallery prints zijn wanddecoratie ten top. Hiermee geef je je vier wanden een geraffineerd vleugje glamour. De afbeeldingen, een combinatie van hoogglans acrylglas en stabiel aluminium, overtuigen met een briljante kleurintensiteit en een haarscherpe drukkwaliteit. Elk motief wordt zo in een absolute blikvanger getransformeerd. De stijlvolle, moderne glaslook ontwikkelt, afhankelijk van het motief, een zeer individuele uitstraling. Het Marilyn-Monroe-portret heeft een tijdloze expressie, het abstracte schilderij ademt levensvreugde uit en bij het klassieke landschapsschilderij wandel je zo het afgebeelde natuurtafereel binnen. Tegelijkertijd beschikt elk motief als gallery print over een moderne flair. De toeschouwer kan zelfs in klassieke werken een nieuwe interpretatie ontdekken of in de toch al prachtige foto’s een indrukwekkende diepte vaststellen – zowel bij zwart-witfotografie als bij stralende kleuren.Voor de hoogwaardige gallery prints wordt het motief op de achterzijde van een acrylglasplaat gedrukt. Deze wordt vervolgens met een gelaagde aluminium plaat versterkt. Het acrylglas verleent elke druk een bijzondere dieptewerking en presentie. Omdat beide platen uiterst dun zijn, is een gallery print ook in extra groot formaat stabiel en gemakkelijk te hanteren. Dankzij het gladde en resistente oppervlak zijn de gallery prints bovendien zeer robuust en gemakkelijk te reinigen.

Van mini tot extra groot, als panorama of kwadratisch: onze gallery prints overtuigen met moderniteit en een eersteklas kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ontdek in onze online shop de gallery print die optimaal bij jou en jouw woning past!

Druk achter 2 mm-plaat van acrylglas Druk achter
2 mm-plaat van acrylglas
Achterzijde van 3 mm dikke gelaagde aluminium plaat Achterzijde van
3 mm dikke gelaagde aluminium plaat
Glanzend oppervlak in glaslook Glanzend oppervlak
in glaslook
Wandbevestiging inbegrepen Wandbevestiging
inbegrepen

Gallery prints – een eerbetoon aan de kunst

Je bent op zoek naar kunst en cultuur voor je eigen vier muren? Bekijk dan eens de klassieke kunstwerken in onze online shop, die bij ons als hoogwaardige gallery prints verkrijgbaar zijn. Van Vermeer, Klimt en Kandinsky tot da Vinci – onze online shop biedt motieven aan waarvan het origineel in de beroemdste galerieën en musea ter wereld hangt. Met een paar klikken haal je deze werken nu naar je thuis en kun je zo een eigen kleine galerie samenstellen.

De combinatie van klassieke kunst en modern materiaal geeft onze gallery prints een bijzondere flair. Acrylglas en aluminium onderstrepen de kleurintensiteit en duurzaamheid van de prints en vormen een modern en tijdloos alternatief voor klassieke canvas prints en minimalistische posters.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Hoogwaardige lijsten uit massief hout Hoogwaardige lijsten uit massief hout
Print-on-demand Print-on-demand

Er zijn talloze mogelijkheden om gallery prints in je woning te integreren. Hang een panoramakunstwerk als blikvanger in de woonkamer, creëer een kleine gallery wall in je keuken of maak het kleurenschema van de badkamer compleet met het juiste motief.

Het rechtlijnige, stijlvolle design van onze gallery-bonds komt in elke ruimte tot zijn recht. Neem nu een kijkje in ons assortiment en plaats een statement met je nieuwe gallery print!

Eén van onze medewerkers beveelt onze gallery prints aan

Gallery prints toveren woonruimte om in een moderne kunstgalerie!

Peggy – Posterlounge-team

Acrylglas prints – een prima alternatief voor gallery prints

✓ Directdruk achter acrylglas plaat (5 mm)

✓ Intense kleuren met het effect van diepte

✓ Glanzend oppervlak in glaslook

✓ Makkelijk te onderhouden en stabiel

✓ Wandbevestiging inbegrepen

Materiaaladvies acrylglas

Jouw gallery-bond in een stijlvolle lijst

De combinatie van acrylglas en aluminium geeft de print een unieke look. Zorg met een van onze hoogwaardige lijsten voor een perfect eindresultaat. Jouw gallery-bond krijgt een hoogwaardige en elegante uitstraling, en treedt als het ware meer op de voorgrond. Bij ons vind je in een handomdraai de passende lijst. In onze shop verschijnt bij je print namelijk automatisch de passende lijst.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende modellen en kleuren, zodat de lijst perfect op je interieurstijl kan worden afgestemd. En bij elk unicaat, dat wij in onze lijsten-manufactuur van massief hout of aluminium vervaardigen, letten wij op duurzame kwaliteit. Jouw gallery print wordt na de druk met de hand in de lijst geplaatst en wordt ingelijst naar je opgestuurd, gereed om op te hangen.Productieruimtes – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Wij houden van kunst. Daarom stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en onze service. Het feit dat we onze gallery prints direct in onze kunstdrukkerij produceren, helpt ons erbij om aan deze eisen te voldoen. De in-house productie maakt het voor ons mogelijk om print-on-demand aan te bieden, de gallery prints met de hand in te lijsten, zorgvuldig te verpakken en ze veilig naar je huis te sturen.

Ben je op zoek naar iets bepaalds?

Vaak gestelde vragen over gallery prints


Vaak gestelde vragen over gallery prints

 1. Wat is een gallery print?
 2. Drukprocessen
 3. Voordelen
 4. Materiaaleigenschappen
 5. Oppervlakte
 6. Gewicht
 7. Positionering
 8. Formaatkeuze
 9. Afwijkende formaten
 10. Correct ophangen
 11. Lijsten
 12. Onderhoud
 13. Levering
 14. Levertijden
 15. Copyright bedrukking
 16. Houdbaarheid

De meest elegante oplossing voor de presentatie van je favoriete motieven zijn gallery prints, ook wel gallery-bonds genoemd. De luxe uitstraling komt tot stand door de combinatie van twee soorten materiaal en de druktechniek. De directe druk op acrylgas verleent het motief een hoge kleurintensiteit. De gelaagde aluminium plaat aan de achterzijde zorgt daarnaast zowel voor stabiliteit als voor een hoogwaardige optiek.

Combinatie van acrylglas en aluminium
Gallery print directdruk

Voor onze gallery prints brengen wij de motieven als hoogwaardige digitale druk op ultramoderne drukmachines aan de achterzijde op acrylglas (2 mm) aan. Zo verkrijgen de kunstwerken een speciale dieptewerking en intensieve kleuren. Het acrylglas wordt vervolgens versterkt met een gelaagde aluminium plaat met witte deklaag en zwarte kern. Dankzij deze combinatie beschikken onze hoogwaardige gallery prints over een geweldige optiek en behouden ze uitstekend hun vorm. Voor de druk maken we gebruik van gepigmenteerde UV-inkt, die garant staan voor een hoge kleurintensiteit, een intensieve kleurervaring en lange duurzaamheid.

Drukproces gallery print 1
Drukproces gallery print 2

Gallery-bonds behoren tot de meest luxe wanddecoratie: ze zijn niet alleen vormvast en gaan zeer lang mee, maar overtuigen ook door de hoogwaardige optiek. Dat laatste is te danken aan de verbinding van acrylglas en aluminium. Terwijl de 2 mm dikke acrylglasplaat voor een bijzondere dieptewerking zorgt, biedt de gelaagde aluminium plaat (3 mm) stabiliteit. Gallery prints zijn tijdloos, elegant en modern. Fotografieën komen hier dan ook bijzonder goed tot hun recht.

Gallery print in detail 1
Gallery print in detail 2

Gallery prints bestaan uit een combinatie van een acrylglasplaat en een gelaagde aluminium plaat. Acrylglas is hoogglanzend kunstglas, dat voor onze gallery prints aan de achterzijde met een gelaagde aluminium plaat wordt vastgelijmd. Dankzij deze hoogwaardige verbinding zijn onze prints stabiel en gaan ze lang mee.

Productie gallery print 1
Productie gallery print 2

Het materiaal is glanzend tot hoogglanzend. Het kunstglas heeft dezelfde eigenschappen als echt glas en reflecteert het licht dienovereenkomstig. Let bij het ophangen van je gallery print daarom op de lichtinval, bijvoorbeeld van een tegenoverliggend raam.

Een gallery print heeft ongeveer een gewicht van 6 kg/m², m.a.w. een gallery-bond met een formaat van 100 × 100 cm weegt 6 kg. Bij onze gallery prints worden passende wandbevestigingen meegeleverd. Volg bij het ophangen van de print nauwgezet de instructies op, om problemen te voorkomen en de gallery print veilig te bevestigen.

Ja, een gallery print kan ook in vochtige ruimtes worden opgehangen. Vocht resp. water zijn onschadelijk voor het materiaal. Let er echter beslist op, dat de meegeleverde wandbevestigingen correct gebruikt worden, zodat de gallery print veilig aan de wand wordt bevestigd.

Op de detailpagina van het door jou gekozen motief kun je het gewenste formaat uit een groot aantal mogelijkheden selecteren. Meet het beste eerst de wand op, om er zeker van te zijn dat er genoeg ruimte is voor je nieuwe gallery print.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij bieden een groot aantal formaten aan, maar individuele formaten behoren helaas niet tot de mogelijkheden.

De passende wandbevestigingen voor jouw gallery print is bij de levering inbegrepen. Afhankelijk van het formaat en het gewicht van de print ontvang je één of twee wandbevestigingen. Deze zijn afgestemd op het formaat en het gewicht van de gallery-bond.

Bij de wandbevestigingen worden instructies meegeleverd. Neem de hierin beschreven stappen in acht om de gallery print veilig aan de wand te bevestigen.

Ja, je kunt op de productpagina je gallery print met een bijpassende houten lijst bestellen. Met een hoogwaardige lijst kun je het motief van jouw gallery print nog beter laten uitkomen.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende profielen en kleuren, zodat je de lijst op je woninginrichting kunt afstemmen. De door jouw gekozen lijst wordt vervolgens met de hand in onze eigen lijsten-manufactuur met de hand vervaardigd. Vervolgens plaatsen we de gallery print in de lijst en leveren het kunstwerk zo bij je thuis af.

Het oppervlak van acrylglas is niet krasbestendig. Reinig de gallery print dus uitsluitend met een vochtige, zachte doek. Gebruik vooral geen agressieve schoonmaak- of schuurmiddelen, zodat het kunstglas zijn glanzende oppervlak behoudt.

Reiniging gallery print

Je ontvangt onze gallery-bonds in een stabiele verzendverpakking, ingewikkeld in beschermende folie. De passende wandbevestigingen worden meegeleverd.

Gallery prints-verpakking klein formaat
Gallery prints-verpakking groot formaat

Al onze gallery prints worden op bestelling gedrukt, zodat we duurzaam kunnen produceren en geen producten op voorraad hebben. Dit betekent echter ook, dat productie- en levertijden afhankelijk van het aantal bestellingen kunnen variëren. De actuele productie- en levertijden vind je rechtstreeks op de productpagina en in het winkelmandje wanneer je je bestelling plaatst. Zodra wij je gallery print verzenden, ontvang je een verzendbericht per e-mail.

Met de verplichte opdruk van de eigenaar en maker presenteren we de samenwerking met onze internationale kunstenaars, fotoagentschappen en licentiegevers, op wie we zeer trots zijn. Om onze leveranciers van de afbeeldingen en het merk Posterlounge te beschermen, willen we niet afzien van de weergave op onze kunstwerken. Voor een esthetisch drukresultaat gebruiken we de kleinst leesbare variant.

Copyright-instructie

Binnen gaan onze gallery prints meer dan tien jaar mee. De prints kunnen ook buiten worden opgehangen. Hier blijven de kleuren tot zo’n drie jaar mooi.