Hout prints

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Natuurlijkheid en duurzaamheid voor op de muur

Elke print op hout heeft een eigen uitstraling, dankzij de vlammen van het hout, die doorschijnen bij elke gekozen afbeelding. Geen houtprint is hetzelfde en juist designs met planten of typografie zijn geschikt in combinatie met de natuurlijke patronen van het hout. De print op hout heeft geen lijst nodig, het is op zich al en blikvanger, die bijzonder in het oog springt en elke muur een vleugje meer individualiteit geeft.

Onze houten prints zijn, onafhankelijk van het formaat, licht en hebben twee gaatjes aan de achterkant om ze gemakkelijk op te hangen. Als je trouwens kiest voor een afbeelding met een geheel witte achtergrond, wordt deze omgezet in houten kleur, zodat je het pure effect van het hout in je interieur kan integreren.

Wij printen op hout, de rest laten wij aan de natuur over

Als je al lang zoekt naar een opvrolijkend, natuurlijk element voor je interieur, dan zit je met onze houten wanddecoratie nooit verkeerd. Planten zijn niet geschikt voor iedereen, onze houten prints met plantenmotieven hebben geen water nodig en blijven alsnog eeuwen groen, dankzij de Uv-bestendige inkt die wie gebruiken. Op die manier kan Urban Jungle dus ook. Of ben je meer het type mens die van „Shabby Chic“ houdt? Boven een kast waar de verf al afbladert of naast de tweedehands gekochte vaas is het toch hartstikke mooi om een houten print neer te zetten om het hele vintage gevoel compleet te maken.

Heb je met behulp van onze categorieën eindelijk de afbeelding gevonden die bij jou woonstijl past, dan maak het zo individueel mogelijk door het op hout te laten printen. Want wie niet waagt die niet wint.