Wanddecoratie voor de keuken

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Moderne uitstraling met wanddecoratie voor jouw keuken

Als we het over de styling van de keuken hebben, denken we vast eerst aan culinaire motieven zoals close-ups van kruiden en specerijen, heerlijk speelse koffie illustraties of klassiek tijdloze stillevens, die aan luilekkerland doen denken. Dit soort plaatjes bieden de mogelijkheid om een open keuken thematisch duidelijk van de woonruimte af te bakenen.

Verder kan je natuurlijk thematisch een heel ander hoekje inslaan. Zoals een keuken niet alleen bestaat om te eten of te koken, maar ruimte biedt voor gezelligheid en warmte, zo passen een heleboel andere onderwerpen bij de wanddecoratie voor de keuken – bijvoorbeeld affiches die voor een culturele invalshoek zorgen of collages, die een moderne en kiene uitstraling geven. Met onze schilderijen voor de keuken zet je in ieder geval nieuwe accenten.

Keuken schilderijen – prints voor elke smaak

Vind je een opvallend stilleven net iets te veel vaan het goede of krijg je al een jeuk in de neus als je maar aan peper zit te denken, laat staan een afbeelding ervan in de keuken hebt hangen? Wanddecoratie voor de keuken kan natuurlijk ook minimalistisch ­– we bieden namelijk een breed assortiment aan typografieën. Wat past het beste bij jou? Een motiverende uitspraak, een recept voor jouw favoriete cocktail of toch liever een sarcastische spreuk om uiting te geven aan jouw ochtendhumeur. Wij bieden jou de keuze aan verschillende schilderijen voor de keuken en jij geeft je muur een persoonlijk tintje.

Koffie illustraties, kruiden close-ups of motiverende quotes – ze kunnen allemaal een plekje in je keuken krijgen, vooral als acrylglas print, want die is duurzaam en kan tegen hitte, vocht en spatten, tegen alles dus wat bij een uitbundige kooksessie hoort. Als je keuken meer de plek is waar je thuisbezorgde schotels drapeert, dan hebben ook posters en canvas prints een behoorlijk lange levensduur. Onafhankelijk van het gekozen materiaal zullen wij jouw wanddecoratie voor de keuken snel en individueel op aanvraag produceren en zorgen dat het veilig verpakt binnen enkele werkdagen bezorgd wordt.