Kleurposters

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Even aan de wereld ontsnappen

Inkleuren betekent aandacht besteden aan jezelf door plezier op de voorgrond te stellen en problemen naar de achtergrond te laten verdwijnen. Niet voor niets is kleuren een ontspanningstechniek binnen verschillende therapievormen. Het alledaagse leven kan stress opleveren, met kleurposters kan je de tijd nemen voor jezelf en even induiken in je eigen wereldje. Ga op zoek naar plaatjes die aan je eigen gevoelswereld aansluiten, wees lekker creatief en durf verschillende moeilijkheidsgraden aan.

Kleine en grote kleurposters met allemaal verschillende onderwerpen vind je in ons assortiment. Kleur dieren en bloemen of geef jezelf over aan onze selectie aan mandala’s. Wij bieden ideeën en jij zet ze om.

Meditatie in de vorm van wanddecoratie

Weer eens een keer de tijd nemen voor jezelf en weer helemaal focussen op wat je juist op dit moment aan het doen bent. Dat is niet alleen het idee van Mindfulness of meditatie, maar juist dit gebeurt er ook als je bezig bent met kleuren. Je verbetert niet alleen je hand-oogcoördinatie, je beloont jezelf door plezier te beleven, dat kunnen we echt nog van de kleintjes leren.

Als eer nog een plekje aan je muur ter beschikking staat, kan je het eindresultaat ook nog mooi in scène zetten. Je geeft letterlijk je creativiteit een plekje.
Ophangen kan je de kleurposters trouwens meteen met poster strips, die kan je moeiteloos verwijderen, er blijven geen resten aan de muur.