Muurstickers

Populaire thema's

   
 
 • Populair
 • Nieuw

Weetjes over onze muurstickers

Je hebt genoeg van je witte muren, maar ook geen zin in gaten in de muur? Met onze zelfklevende muurstickers zijn hamer, spijkers of plakband overbodig. Verwijder simpelweg de folie van de achterkant van de zelfklevende muursticker en plak de sticker op de wand. De sticker hoeft niet direct op de juiste plek te worden bevestigd – onze wandstickers kunnen namelijk zonder lijmresten verwijderd worden en weer opnieuw worden opgehangen. De zelfklevende kunstwerken maken indruk door het gebruiksgemak, en overtuigen daarnaast met hun veelzijdigheid en hoogwaardige uitstraling. Ze kunnen op elk glad oppervlak worden geplakt en fleuren zo niet alleen witte muren op, maar ook meubels en deuren.De zelfklevende rechthoekige resp. vierkante wandstickers zijn over het complete oppervlak bedrukt. Kies voor je favoriete motief uit een groot aantal maten en formaten. Met onze extra grote wandstickers verschijnen complete panorama’s aan de muur. Het zelfklevende materiaal waarop wij onze muurstickers drukken, geeft dankzij het gestructureerde oppervlak elk motief een aangename optiek.

In het bijzonder minimalistische, natuurlijke motieven zoals bloemen of stranden profiteren van de puristische flair van onze zelfklevende afbeeldingen. Maar ook abstractere thema’s zoals mandala’s en Line Art integreren zich op dit materiaal vrijwel naadloos in de ruimte. Ontdek nu het perfecte motief voor jouw muursticker in onze online shop!

Print op zelfklevende folie (170 g/m²) Print op
zelfklevende folie (170 g/m²)
Gesatineerde oppervlakte Gesatineerde
oppervlakte
Makkelijk op te plakken en makkelijk te verwijderen Makkelijk op te plakken
en makkelijk te verwijderen
Geschikt voor gladde oppervlakken Geschikt voor
gladde oppervlakken

Muurstickers: pure kunst

Kunst kan weelderig en opvallend worden gepresenteerd, maar ook de combinatie van een minimalistische presentatie en een complex motief trekt direct de aandacht. Onze zelfklevende motieven vormen de perfecte manier om dit effect optimaal te benutten. Jouw favoriete kunstwerk kan als muursticker heel eenvoudig aan de muur worden aangebracht en vormt een eenheid met je wanddecoratie.

Bij ons ontdek je kunstwerken uit alle tijdperken en stijlrichtingen. Of je nu van impressionistisch, modern, abstract of eerder van realistisch houdt: in onze online shop zorgen kunstenaars als van Gogh, Malevitsj of Klimt er voor dat elke smaak aan zijn trekken komt. Neem een kijkje in onze shop en ontdek je favoriete kunstwerk als zelfklevend motief!

Eén van onze medewerkers beveelt onze muurstickers aan

Muurstickers zijn de eenvoudigste en snelste manier om de kinderkamer te decoreren!

Bruno – Posterlounge-team

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Milieuvriendelijke inkt Milieuvriendelijke inkt
Print-on-demand Print-on-demand

Wij werken samen met een groot aantal kunstenaars die steeds weer prachtige kindermotieven ontwerpen. In onze online shop vind je dan ook voor elke leeftijdsgroep, elke interesse en elke smaak het juiste item.

Bepaalde motieven zijn bij de kleintjes bijzonder in trek. Zo behoren schattige illustraties van dieren, coole wereldkaarten en elegante eenhoorns tot de favorieten. Maar ook wanneer je kind de wanden liever versierd met dromerige fantasiewerelden, snelle auto’s of de letters van het alfabet, vind je bij ons de juiste plakposter.

Posters – populairder dan ooit!

✓ Print op premium papier

✓ Edele uitstraling door 3 mm witte rand

✓ Milieuvriendelijk drukproces

✓ Stralende en UV-bestendige kleuren

✓ Veilig verpakt

Materiaaladvies poster
Productieruimtes – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en onze service. Het feit dat we onze zelfklevende prints zelf in onze eigen kunstdrukkerij in Leipzig in Duitsland produceren, helpt ons erbij om aan deze eisen te voldoen. Dankzij deze in-house productie kunnen wij print-on-demand aanbieden en sturen we je muurstickers zonder verdere omwegen naar je op.

Ben je op zoek naar iets bepaalds?

Vaak gestelde vragen over muurstickers


Vaak gestelde vragen over muurstickers

 1. Wat is een muursticker?
 2. Drukprocessen
 3. Voordelen
 4. Eigenschappen
 5. Positionering
 6. Geschikte ondergrond
 7. Formaatkeuze
 8. Afwijkende formaten
 9. Herbruikbaar
 10. Muursticker verwijderen
 11. Onderhoud
 12. Levering
 13. Levertijden
 14. Copyright bedrukking
 15. Houdbaarheid

Onze muurstickers zijn zelfklevende posters die gekenmerkt worden door de eenvoudige bevestiging. Ze kunnen geheel zonder ophangsysteem aan de wand worden geplakt. De bedrukte muurstickers bestaan uit een sterke witte folie met een zelfklevende achterkant. Ze plakken uitstekend op gladde oppervlakken. De truc hierbij is, dat ze weer zonder resten kunnen worden verwijderd.

Muursticker detail
Muursticker met zelfklevende achterkant

Onze zelfklevende posters worden bedrukt met een gepigmenteerde UV-inkt en maken indruk met de hoge kleurintensiteit en beeldscherpte. De motieven zelf worden in een direct drukproces op de folie aangebracht. De muurstickers zijn zowel geschikt voor binnen als (kortstondig) buiten. In het binnenbereik gaan ze dankzij onze hoogwaardige UV-inkten tot wel tien jaar mee.

Druk op zelfklevende folie in detail 1
Druk op zelfklevende folie in detail 2

Onze muurstickers zijn onderhoudsarm en kunnen met de zelfklevende achterkant eenvoudig op gladde muren, deuren, meubels en ramen in het binnenbereik worden aangebracht. De zelfklevende posters hechten daar uitstekend en permanent, zonder dat je voor de bevestiging spijkers of schroeven nodig hebt. Het verwijderen van de wand – zonder lijmresten – is net zo eenvoudig. De muurstickers zijn dan ook ideaal voor een kortstondig gebruik, bijvoorbeeld in de kinderkamer, op de studentenkamer of in een huurwoning.

Voor onze zelfklevende motieven gebruiken we plakfolie. Deze plakt aan de achterkant en heeft een licht gesatineerd oppervlak, wat een hoogwaardige uitstraling met zich meebrengt. De plakfolie is bovendien sterk en robuust en kan zonder kreukels worden aangebracht. Het plakken van de muurstickers op de wand is kinderspel en kan meerdere malen worden herhaald. De plakposters kunnen namelijk zonder resten worden verwijderd. De muurstickers hechten met hun klevende achterkant uitstekend op gladde oppervlakken. Lijm of plakband is niet extra nodig.

Dankzij het gesatineerde en halfmatte folieoppervlak nemen reflecties en spiegelingen af. De zelfklevende afbeeldingen zijn vooral geschikt voor gebruik binnenshuis. In vochtige of natte ruimtes zoals keukens of badkamers hechten de wandstickers op gladde oppervlakken goed tot zeer goed. In het buitenbereik, zoals op terras of balkon, kan deze hechting echter afnemen, omdat de plakposters hier aan de weersomstandigheden worden blootgesteld.

Detail materiaalstructuur 1
Detail materiaalstructuur 2

Ja, onze plakposters zijn ook zeer geschikt voor gladde oppervlakken zoals deuren en meubels. Voor ramen zijn ze slechts beperkt geschikt, omdat de zelfklevende achterzijde van de folie te zien is. Onze zelfklevende motieven zijn namelijk niet transparant.

Muurstickers 1
Muurstickers 2

Onze muurstickers plakken op alle gladde oppervlakken – dus bijvoorbeeld op muren, meubels, deuren en ramen. Op ruwe oppervlakken, zoals glasvezelbehang, hechten de stickers beperkt.

Op de productpagina kun uit je veel verschillende formaten muurstickers kiezen. Alle maten zijn buitenmaten.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij bieden echter een zeer breed scala aan mogelijke formaten aan. Indien gewenst kun je de zelfklevende poster echter ook zelf thuis op maat snijden. Bestel in dit geval het motief simpelweg in een groter formaat.

Ja, je kunt de zelfklevende posters enkele keren loshalen en weer op een andere plek vastplakken.

Nee, wanneer de stickers van een schoon en glad oppervlak binnenshuis worden verwijderd, blijven er geen resten achter.

De zelfklevende posters kunnen meerdere keren worden hergebruikt. Hang ze echter niet al te vaak op een andere plek, omdat de kleefkracht bij elke keer afneemt. Zorg er altijd voor dat het gladde oppervlak waarop de muursticker wordt geplakt, voor het aanbrengen ontdaan is van stof en vuil. Een hergebruik van de sticker is dan geen probleem.

Onze muurstickers kun je eenvoudig met een zachte, vochtige doek afnemen. Scherpe schoonmaakmiddelen of krassende voorwerpen mogen niet gebruikt worden voor het schoonmaken.

Onze zelfklevende posters ontvang je vlak in stevige verzendenveloppen voor kleine formaten en opgerold met inpakpapier in verzendkokers bij grotere formaten. Zo komen de muurstickers zonder kreuken of vouwen aan.

Muurstickers-verpakking klein formaat
Muurstickers-verpakking groot formaat

Over het algemeen arriveert de muursticker binnen enkele werkdagen bij je thuis. De verwachte levertijden vermelden we in onze online shop op de productpagina en in het winkelmandje. Nadat wij de bestelling hebben verzonden, ontvang je een verzendbevestiging. Wij drukken alle zelfklevende motieven in het print-on-demand proces – m.a.w. individueel op bestelling. Zo kunnen we duurzaam produceren en ontvang jij je zelfklevende poster vers van de pers.

We presenteren exclusieve kunstwerken van internationale kunstenaars, fotoagentschappen en licentiegevers. De juridisch noodzakelijke verwijzing naar de maker van het werk is ook een blijk van erkenning, waarmee we de waardering over de goede samenwerking met onze kunstenaars en fotografen uitspreken. Wij beschermen zo de leveranciers van de afbeeldingen en het merk Posterlounge.

Copyright-instructie

In het binnenbereik blijven onze muurstickers vele jaren zitten. Buiten houden ze, als gevolg van de weersomstandigheden, minder lang.