Muurstickers

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Wie zegt dat posters aan de muur horen?

Juist omdat onze muurstickers op verschillende gladde oppervlakken moeiteloos plakken, kan je verder denken dan tot de muur. Onze muurstickers plakken, anders dan de naam laat denken, ook op deuren, kasten en zelfs op de zijkant van je wasmachine. Maak je koelkast pas echt een “cool”kast door ijslandschappen erop te plakken, of een ander plaatje dat je leuk vindt.

Onze Muurstickers bestaan uit zelfklevend textielachtig materiaal, dat tijdens de verzending op een dragerfolie geplakt is. Die kan altijd weer gebruikt worden op het moment dat de muursticker even geen plek op de muur heeft. Muurstickers zijn namelijk een geweldige oplossing als de muurdecoratie afhankelijk van het seizoen aangepast wordt. Er blijven tijdens het verwijderen geen resten aan de muur en volgend jaar kunnen ze weer uit de kast en op de muur.

Flexibiliteit in premium kwaliteit

Met hun intense kleurweergave staan onze muurstickers de premium posters in niets achter. Integendeel, dankzij hun zelfklevende ondergrond, hangen ze zonder hulpmiddelen aan de muur, er hoeft geen lijst omheen en ook plakband is niet noodzakelijk. Op het moment dat je het moe bent om naar deze afbeelding op deze plek te kijken, kan je er gerust een andere plek voor zoeken, vinden en je muur in twee handgrepen veranderen.

Net als bij posters, is dit materiaal voor elke afbeelding geschikt. De keuze is aan jou. Of je gaat voor een schattige illustratie voor in de kinderkamer, of je kiest voor Vermeer voor een museale sfeer in de woonkamer; het kan allemaal. Onze zelfklevende posters zijn de ideale oplossing voor mensen wiens routine verandering is.