“Back to the Future”-posters

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

“Back to the Future”-posters – perfect voor fans van tijdreizen!

Voordat we een echt hoverboard vasthouden of met de DeLorean DMC-12 door de tijd kunnen reizen, zal het nog wel even duren. Tot dan kun je de jaren 80-flair van deze cultfilms met een “Back to the Future”-poster als wanddecoratie binnenhalen!

De bijzonderheid van onze posters in premium kwaliteit is het volle kleurresultaat, dat ontstaat bij het afdrukken op hoogwaardig posterpapier met uv-inkt. De expressieve kleuren van de beroemde sciencefiction-motieven maken op onze posters des te meer indruk. Als je al een bijzondere plek aan de muur hebt, waar je je lievelingsmotief wilt hebben, kun je onze edele drukken natuurlijk ook met een passende lijst bestellen.

Back to the Future? Filmposters goedkoop online bestellen!

In onze postershop vind je een enorme keuze aan “Back to the Future”-posters – van levensechte illustraties van de tijdreizigers via originele filmposters van de trilogie tot aan futuristische grafische designs van de DeLorean DMC-12 of het hoverboard. Met deze postermotieven spring je naar de tijd van Marty McFly en Doc Brown – of het nu 1955, 1985 of 2015 is.

Selecteer je “Back to the Future”-poster geheel naar eigen smaak – bij ons heb je de keuze tussen posters in verschillende formaten, die je met of zonder lijst kunt bestellen. Met een miniprint geef je je fancollectie een finishing touch, terwijl je met een XXL-poster definitief voor een eyecatcher in je huis zorgt. Vind bij Posterlounge je nieuwe lievelingsposter!