Minions-posters

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Minions-posters kopen – voor bananenliefhebbers!

Meteen toen het eerste deel van “Despicable Me” in de bisocoop kwam, zijn de Minions cult geworden. Van oudsher hebben Kevin, Stuart en Bob maar één doel: het dienen van de verschrikkelijkste schurk van alle superschurken. Daarbij maken ze je met hun chaotische gedrag steeds weer aan het lachen – en niet alleen kinderen! Met een Minions-poster als wanddecoratie hoef je je thuis geen zorgen meer te maken over een gebrek aan goed humeur.

Het bijzondere aan onze edele poster prints: we printen alle motieven met uv-inkt op premium papier, waardoor onze Minions-posters voor een unieke kleurbelevenis zorgen, perfect voor de bonte wereld van de grappige bananenliefhebbers. Bij onze poster prints kun je uit verschillende formaten kiezen en deze naar wens met lijst bestellen. Daarmee hang je niet zomaar een poster aan je muur, maar een onvergelijkbare kunstdruk!

Verschrikkelijk leuk – posters goedkoop online kopen

In onze postershop vind je een grote, knalgele selectie motieven die Bob, Carl, Darwin, Dave, Donny en de andere “verschrikkelijke” Minions in alle denkbare situaties tonen. Je hebt de keuze tussen originele filmposters, grappige tekeningen en coole illustraties, waarop je ook de andere karakters uit de films kunt vinden, zoals Gru, Vector of Agnes.

In de kinderkamer, in de keuken of in de badkamer, als mini print of als XXL-poster: de aanblik van de bananenvrienden zorgt onmiddellijk voor een goed humeur. Kijk eens in onze selectie en haal met een van onze Minions-posters die kleine gele handlangers naar huis. Misschien kun je hun nieuwe baas worden en samen toch nog de maan stelen?