Vintage posters

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Luxe vintage posters voor elke kamer

Sinds een tijdje al is vintage een trend van het heden. Als jouw muur ook een vleugje verleden tijd nodig heeft, dan zal je in ons assortiment aan vintage posters vast een vondst doen. Juist de ietsjes gedempte kleuren en de esthetiek van vroeger zorgen dat je met behulp van vintage posters echt de sfeer van een muur of een gehele kamer kan veranderen. Ze zijn enorm veelzijdig en passen bij de meest uiteenlopende interieur stijlen, waardoor ze oftewel een mooie toevoeging voor een bestaand interieur concept kunnen zijn en tegelijkertijd een mooi contrast kunnen vormen in je interieur.

Juist de mooie kijkdoos plaatjes van kruiden, bloemen en grassen komen in de keuken heerlijk tot hun recht. Maar ook reclameborden voor drank of hapjes leggen een mooie verbinding tussen kunst en keuken en geven jouw plek voor culinaire creativiteit meteen een kunstzinnige uitstraling. Onze brede keuze aan vintage posters heeft voor elke kamer wel een portie anachronisme klaarstaan en geeft jou de kans om in te duiken in lang vervlogen tijden of in een futuristische idee van het verleden.

Vintage posters voor een modern interieur

Vintage en modern gaan niet samen? Integendeel! Juist de industriële chique past heel mooi bij onze vakantie vintage posters of de futuristische filmreclames uit de jaren zestig en ouder. Maar ook een moderne boho inrichting met natuurlijk materialen zoals hout en rotan kunnen een vleugje vintage goed hebben. Op die manier creëer je een gemoedelijke en warme sfeer in je kamer die een uitnodigende en gezellige uitstraling geeft. Met onze vintage steden posters of wereldkaarten kan je de hele wereld in huis halen. Laat zien dat je horizon verder gaat dan je eigen vier muren.

Als je met de retro look nog een stukje verder wilt gaan, kies dan voor onze mooie houten lijsten. Perfect ingelijst bereiken onze vintage posters hun bestemming en je moet ze alleen nog maar ophangen. Geniet van de tijdloze uitstraling die ze elke kamer meteen geven.

Klantenbeoordelingen