PVC prints

Populaire thema's

   
 
 • Populair
 • Nieuw

Weetjes over onze PVC prints

De ideale combinatie van een briljante weergave en robuust design staat hoog op je verlanglijstje? Stop nu met zoeken, want onze PVC prints combineren beide facetten. Het foamboard waarop wij drukken, heeft een licht glanzend oppervlak. Het motief krijgt zo een luxe finish. Tegelijkertijd zijn deze platen zeer licht en stabiel. Ze zijn dan ook gemakkelijk in het gebruik en kunnen geen schade veroorzaken – een ideale eigenschap voor kinderkamerdecoratie. En omdat de PVC prints zo robuust zijn, trotseren ze ook de weersomstandigheden buiten.Vooral motieven met veel wit doen het goed als PVC print. Dit komt doordat het materiaal zelf intensief wit is. Je nieuwe print heeft dan ook een frisse look. De aard van het materiaal geeft het kunstwerk een slanke uitstraling.

Onze foamboard-prints harmonieren dan ook uitstekend met minimalistische inrichtingsstijlen zoals de scandi- of industrial-style. Ze kunnen echter ook blikvangers in een kleurrijke woning zijn. Motieven met veel wit zijn bijvoorbeeld zwart-wit foto’s, spreuken, wereldkaarten of moderne illustraties. Ook andere motieven profiteren van de hoge kleurintensiteit, die we dankzij de druk met UV-inkt realiseren.

Druk op 4 mm dunne pvc-plaat Druk op 4 mm dunne pvc-plaat
Licht glanzende oppervlakte Licht glanzende
oppervlakte
Zeer licht en stabiel Zeer licht
en stabiel
Wandbevestiging inbegrepen Wandbevestiging
inbegrepen

Van Klimt tot Kandinsky – prints op foamboard

Kunst komt niet alleen in het museum tot zijn recht. Ook binnen de eigen vier wanden kan het passende kunstwerk zijn werking ontvouwen. De wijze waarop het kunstwerk zich in scène zet, hangt in belangrijke mate af van het materiaal.

Onze foamboard-prints zijn bij uitstek geschikt voor de presentatie van motieven uit de moderne kunst. Dankzij de toepassing van UV-inkt spatten de kleuren van de motieven als het ware van de print. Werken waarbij kleur en vorm voorop staan, vormen zo echte blikvangers. Liefhebbers van Wassily Kandinsky, Hilma af Klint, Gustav Klimt en co. adviseren we daarom onze foamboard-varianten voor hun favoriete kunstwerk.

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Milieuvriendelijke inkt Milieuvriendelijke inkt
Print-on-demand Print-on-demand

Onze foamboard-prints zijn niet alleen bijzonder geschikt voor keuken en badkamer, maar ook voor windbeschutte buitenruimtes en de kinderkamer. Op terras of balkon trotseert het materiaal de weersomstandigheden en kan ook hier vele jaren lang een blikvanger blijven.

Onze PVC prints zijn vooral voor de kinderkamer een uitstekende keuze, want plakkerige kinderhandjes zijn geen probleem voor het onderhoudsarme materiaal. En dankzij het geringe gewicht is er geen risico op gevaar, zodra het er iets wilder aan toe gaat. Blader door ons zorgvuldig geselecteerde assortiment en ontdek de perfecte PVC print voor bij je thuis!

Eén van onze medewerkers beveelt onze PVC prints aan

Prints op foamboard zijn het perfecte instapproduct. Het materiaal is licht en stabiel, de kleuren stralen – en dat alles voor een voordelige prijs.

Peggy – Posterlounge-team

Nog meer flair met onze lijsten voor foamboard-prints

Onze foamboard-prints maken indruk – en staan geheel op zichzelf. Ze overtuigen vooral met het heldere en moderne design. Daarnaast kan een lijst de PVC print nog net even wat extra flair geven. Prints in een lijst maken een sterkere indruk in de ruimte. Je wilt je favoriete motief indrukwekkend in scène zetten? Maak dan van de mogelijkheid gebruik om je gewenste print rechtstreeks met de passende lijst te bestellen. Profiteer hierbij van onze all-in-one service. Neem een kijkje in onze online shop en kies je nieuwe foamboard-print uit. Tegelijkertijd kun je op de productpagina de passende lijst uitzoeken.

Na de druk wordt de print vervolgens in onze lijsten-manufactuur ingelijst. Hierbij letten we streng op de kwaliteit. Onze lijsten worden in onze eigen lijsten-manufactuur gemaakt van massief hout. De kunstwerken worden bovendien met de hand in de lijst geplaatst. Bij de lijsten kun je niet alleen kiezen tussen verschillende modellen, maar ook uit een groot aantal kleuren. Zo kun je het frame perfect afstemmen op de woninginrichting. Waar wacht je nog op? Laat vandaag nog je nieuwe blikvanger inlijsten!Productieruimtes – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

In onze kunstdrukkerij en lijsten-manufactuur vervaardigen we zelf al onze wanddecoratie en lijsten van hoogwaardige materialen. Op deze manier kunnen we voldoen aan de hoge eisen die we stellen aan de kwaliteit van onze producten en onze service. De eigen productie maakt het voor ons ook mogelijk om grondstofbesparend print-on-demand aan te bieden. Bovendien verpakken we je gewenste print zorgvuldig, zodat deze binnen enkele dagen bij je thuis arriveert. Onze klantenservice helpt je graag bij vragen over onze producten of je bestelling.

Ben je op zoek naar iets bepaalds?

Vaak gestelde vragen over PVC prints


Vaak gestelde vragen over PVC prints

 1. Wat is een PVC print?
 2. Voordelen
 3. Plaatdikte
 4. Drukprocessen
 5. Materiaaleigenschappen
 6. Formaatkeuze
 7. Gebruik als prikbord
 8. Afwijkende formaten
 9. Correct ophangen
 10. Lijsten
 11. Print op pvc-plaat
 12. Levering
 13. Levertijden
 14. Copyright bedrukking
 15. Toepassing in de kinderkamer
 16. Houdbaarheid

Bij onze foamboard-prints drukken we de motieven op helderwit foamboard van PVC. De buitenste randen blijven wit. De bedrukbare kunststofplaten zijn slechts 4 mm dik en worden gekenmerkt door het geringe gewicht. Het robuuste materiaal is zeer geschikt voor de kinderkamer.

PVC print detail
PVC prints directdruk

Het materiaal is bijzonder licht, waardoor onze foamboard-prints eenvoudig in het gebruik zijn. De bevestiging is eenvoudig en de prints zijn ideaal voor de kinderkamer. Doordat het oppervlak van het materiaal helderwit is, stralen de kleuren van de motieven op foamboard bijzonder intensief. De PVC prints zijn bovendien vochtbestendig en zijn daarom bij uitstek geschikt als decoratie voor buitenruimtes die beschut zijn tegen de wind.

PVC print in de kinderkamer
PVC print in de badkamer

De PVC print is 4 mm dik en heeft witte buitenranden.

Het motief wordt via een direct UV-drukproces op het foamboard aangebracht. Met deze techniek creëren we contrastrijke, stralende kleuren en een zijdeglanzende look voor ons motief. Daarnaast zijn de kleuren water- en lichtbestendig.

Productie PVC print 1
Productie PVC print 2

Het materiaal is subtiel glanzend, met een gesatineerde look. Dankzij de aard van het materiaal zijn reflecties geen probleem. De kunststofplaten zijn bovendien extreem licht en robuust en daarom gemakkelijk te hanteren. Omdat ze water- en lichtbestendig zijn, zijn onze foamboard-prints ook ideaal voor vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer of het buitenbereik. De prints kunnen met een zachte, vochtige doek altijd heel eenvoudig gereinigd worden.

Op de productpagina kun je het passende formaat uitkiezen. We bieden een groot assortiment aan mogelijkheden aan. Alle aangeboden formaten kunnen verzonden worden – afhankelijk van het formaat per post, met de pakketdienst of expediteur.

Ja, punaises kunnen eenvoudig in onze foamboard-prints worden geprikt. Maar pas op: De gaatjes blijven zichtbaar op de print.

PVC print als prikbord 1
PVC print als prikbord 2

Helaas kunnen we je uitsluitend die formaten aanbieden, die op de betreffende productpagina vermeld worden. Individuele formaten behoren jammer genoeg niet tot de mogelijkheden.

Wij leveren onze foamboard-prints met een geschikte wandbevestiging, die dus niet extra aangeschaft hoeft te worden. De meegeleverde wandbevestiging kan eenvoudig worden aangebracht. De instructies worden meegestuurd.

Ja, wij bieden bijzonder mooie lijsten van echt hout aan. De bijpassende lijst voor jouw motief vind je op de productpagina. De foamboard-print wordt in onze eigen lijsten-manufactuur ingelijst en vervolgens naar je opgestuurd. Je ontvangt dus een kant-en-klaar kunstwerk, gereed om op te hangen.

Er bestaan geen verschillen tussen de beide materialen – Forex®-prints zijn ook foamboard-prints. Dit betekent dat de kwaliteit, eigenschappen en voordelen gelijkwaardig zijn. Dankzij de dichte kern van het 4 mm dikke foamboard is de directe druk beschermd tegen minimale krassen en vormstabiel. En ook niet onbelangrijk: PVC prints zijn uitermate licht en dus bijzonder gemakkelijk op te hangen.

Wij leveren de print vlak liggend en goed beschermd in een kartonnen verpakking.

PVC prints-verpakking klein formaat
PVC prints-verpakking groot formaat

Meestal duurt het slechts een paar werkdagen totdat je PVC print bij je thuis arriveert. De geschatte levertijden worden al bij de bestelling, op de productpagina en bij het afrekenen vermeld. Zodra wij je item hebben verstuurd, ontvang je een verzendbereicht per e-mail.

Wij hechten er veel waarde aan om de kunstenaars van onze online shop te ondersteunen en hun kunst te respecteren. Aan de andere kant is de opdruk, die slechts enkele millimeters hoog is, een noodzakelijke verwijzing naar de maker en producent van het betreffende kunstwerk. We ontwerpen de vermelding zo, dat de werking van het motief niet wordt beïnvloed.

Copyright-instructie

Ze zijn zeer robuust, licht en voordelig. Dit betekent dat de foamboard-prints met hun geringe gewicht geen krassen of beschadigingen veroorzaken, zelfs niet als het er wat turbulenter aan toe gaat. Ze kunnen verder eenvoudig worden schoongemaakt, ideaal bij plakkerige kinderhandjes. En omdat de prints voordelig zijn, kunnen ze ook gemakkelijk vervangen of nieuw samengesteld worden.

Wanddecoratie in de kinderkamer 1
Wanddecoratie in de kinderkamer 2

Bij gebruik binnen gaan onze foamboard-prints vele jaren mee. Ook in het buitenbereik kun je er meerdere jaren van genieten, dankzij het robuuste materiaal en de water- en lichtbestendige kleuren. Met onze foamboard-prints kies je dus voor een product dat altijd waar voor je geld biedt.