PVC prints

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Het verrassende materiaal voor wanddecoratie

Als je denkt aan wanddecoratie schiet je vast niet meteen PVC te binnen. Echter heeft het alleen maar voordelen. Dankzij het minimale gewicht, kan je PVC prints in elk formaat makkelijk ophangen. Dit materiaal kan trouwens wel wat hebben, het gebruik in de van weersomstandigheden beschermde open lucht is net zo goed mogelijk als in de woonkamer.

Ophangen is natuurlijk niet de enige manier waarop je onze PVC print in scène kan zetten. De prints kunnen namelijk ook makkelijk een de muur geleund worden, of op de grond of op een rek, het gewicht is hierbij nooit een probleem. Op die manier krijgt je decoratie meteen een knappe Boho uitstraling en hoef je niet je hele muur door te boren.

In scène zetten van PVC doe je zo

Welke afbeelding is eigenlijk geschikt voor PVC? Geschikt zijn ze allemaal, alleen door de witte kleur van de ondergrond zijn fotografieën of typografieën met contrasterende kleuren enorm intens en zijn sowieso de schitterende eyecatcher van je woning.

Of heb je boven je bank een hele lege, saaie muur die erop wacht om eindelijk een keer met interesse bekeken te worden? Dan kies voor een XXL-statementpiece. Het PVC is zo licht, dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het een keer naar beneden valt, want zelfs als het een keer niet op de juiste manier aan de muur werd bevestigd, het weegt maar 2,2 kg/m2, dus breek je hoofd daar maar niet over. Ook in de badkamer kunnen deze lichte prints makkelijk opgehangen worden, zonder dat de vocht het materiaal aantast.