Wanddecoratie voor de slaapkamer

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Sfeervolle schilderijen voor je slaapkamer

Om van je slaapkamer een plek te maken die zowel comfort als ook energie uitstraalt, is het van belang om voor motieven met een harmonieuze uitstraling te kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld motieven, die op Feng Shui gebaseerd zijn en een bepaalde balans en rust creëren. Ook zwart-witte afbeeldingen bieden rust en toveren je slaapkamer meteen tot de perfecte ruimte om te ontspannen.  

Heb je last van een ochtendhumeur, dan is het misschien juist handig om de confrontatie met de dag op een grappige manier aan te gaan met onze prints met geinige spreuken of verfrissende quotes. Hang een combinatie uit verschillende bij elkaar passende prints, bijvoorbeeld ingelijste posters, als wanddecoratie naast je spiegel en vrolijk op die manier de muren van je slaapkamer op.

Wil je één print voor je slaapkamer boven je bed ophangen, zo raden wij lichte materialen zoals canvas print of PVC aan. Een print op groot formaat hang je het beste gecentreerd boven je bed op, het beste in een afstand van twee handbreedtes van het hoofdbord van je bed.

Perfecte prints voor je slaapkamer

In de knusse sfeer van je slaapkamer heb je de gelegenheid om jouw persoonlijke foto’s met kunstwerken van de oude meesters te combineren. “De Geboorte van Venus” van Botticelli, “De kus” van Klimt of “De sterrennacht” van Vincent van Gogh – de werken van deze grote kunstenaars sieren niet alleen wereldberoemde musea, maar ze kunnen ook als wanddecoratie jouw slaapkamer op unieke wijze opluisteren. Klassieke werken hebben juist als canvas print een authentieke en hoogwaardige uitstraling terwijl moderne fotografieën op acrylglas een indrukwekkend diepte-effect hebben.

Wanddecoratie voor de slaapkamer komt pas indrukwekkend over in extra groot formaat. Juist canvas prints in XXL geven de kamer een luxe uitstraling en trekt de focus meteen. Als je de nieuwe schilderij voor je slaapkamer boven je bed hangt, trek je meteen de aandacht en heb je een statement piece dat naast jou de hoofdrol in je slaapkamer speelt.