Wandkalenders 2024

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Jouw jaar, jouw stijl

Overzicht houden is niet een van je sterke kanten? Of ben je juist een organisatietalent en je mist alleen nog de mogelijkheid om dit te integreren in je interieur? Bij ons vind je verschillende kalenders, waarvan alle designs op elkaar afgestemd zijn, zodat elke maand bij je stijl past. Het calendarium is in het Engels en neemt weinig ruimte in, zodat vooral de kunst op de voorgrond staat, alsnog stelt het je in staat om jouw notities en afspraken neer te zetten.

Onze wandkalender bevat veertien pagina’s geprint op premium fotopapier, een keer het dekblad, twaalf maanden vol kunst en afsluitend een samenvatting van alle designs. De afbeeldingen werden per kalender zorgvuldig uitgezocht en samengesteld. De thema’s variëren van werken van bekende kunstenaar zoals Claude Monet tot collecties van dierenillustraties. Welke past bij jouw stijl?

Kunst voor elke muur en elke maand

Onze maandkalender zal je verrassen met prenten in intense kleuren en een hoge resolutie, eigenlijk jammer om ze maar een maand lang te tonen. De designs zijn namelijk tijdloos en hoogwaardig en met de spiraalbinding en het ophanghaakje hangen ze zo aan de muur. Wie geeft daar nog een mobiele agenda de voorkeur.

Koop onze wandkalenders en verkrijg overzicht en stijl, want het is immers jouw jaar, jouw stijl en het zijn jouw voornemens die je in kaart brengt. Kwaliteit kent geen tijd, die laten we jou met onze kunstkalenders elke maand opnieuw beleven.