Wanddecoratie voor de woonkamer

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Schilderijen voor de woonkamer van jouw dromen

De keuze voor de juiste wanddecoratie van de woonkamer is niet altijd even makkelijk – de kamer moet immers bij jou passen en jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Het juiste motief laat niet alleen zien wie jij bent, het bepaald verder nog de sfeer van de hele inrichting. Terwijl abstracte motieven op acrylglas een vleugje moderniteit aan je interieur toevoegen, zorgen canvas prints en afbeeldingen met landelijk karakter voor een romantische, klassieke uitstraling.

De mogelijkheden om wanddecoratie in de inrichting van je woonkamer te integreren zijn eindeloos: Plaats je print centraal in de kamer als blikvanger, kies de afbeeldingen passend bij je muurverf of construeer een mooi geheel door thematisch en qua kleur bij elkaar passende afbeeldingen als setje van twee op te hangen. Onze wanddecoratie voor de woonkamer past zowel perfect bij de Scandinavische als ook ideaal bij de industriële woonstijl.

De allrounder voor jouw woonkamer

Onderwerpen met betrekking tot de natuur zijn tegenwoordig actueel als we het over schilderijen voor de woonkamer hebben: Dromerige, pastel gekleurde landschapsschilderijen creëren een lichte en uitnodigende sfeer in je woonkamer. Bloemenmotieven geven jouw muren een vleugje boho chic en moderne landschapsfotografieën halen de meest exotische plekken naar binnen.

Ga je voor de natuurlijke of de urbane wanddecoratie, in ieder geval bieden wij voor elke afbeelding de passende lijst. Onze handgemaakte, echt houten lijsten maken onze schilderijen echt helemaal af. Voor het geval dat je nog twijfelt over het juiste motief voor je woonkamer, aarzel niet om contact met ons team op te nemen. Onze experts op het gebied van wonen en kunst helpen altijd graag.