Posterlounge   Kunst verkopen

Kunst verkopen bij Posterlounge – professioneel & succesvol

Wij hebben een hart voor kunst. Wij helpen om jouw kunstwerken met de wereld te delen. Vrij van kosten, niet-exclusief en fair betaald – wij bieden een transparante samenwerking! Bij ons heb je als kunstenaar de mogelijkheid om jouw werken niet alleen in onze onlinewinkel, maar ook op bekende marktplaatsen zoals eBay en Amazon te verkopen. Wij zijn jouw print-op-aanvraag-shop voor wanddecoratie, persoonlijke service en inter-Europese verzending.

Als gerenommeerde uitgeverij voor kunst gevestigd in Leipzig (Duitsland) produceren wij hoogwaardige kunstreproducties op verschillende materialen om een absoluut gezellige sfeer in woonruimtes en kantoren te creëren. Door langdurige samenwerking met internationale kunstenaars, beeldagentschappen en andere licentiehouders hebben we de mogelijkheid om onze klanten een brede selectie aan klassieke werken, hedendaagse grafieken en moderne illustraties aan te bieden. Verder maken ook nostalgische filmposters en fascinerende fotografieën deel uit van ons assortiment.


Word kunstenaar bij Posterlounge

Overtuig ons team van de uitgeverij door jouw kunstwerken en maak deel uit van onze succesvolle kunstenaars gemeenschap!

Stuur een link naar jouw representatieve portfolio met een hoogwaardige selectie aan afbeeldingen naar kunstenaar@posterlounge.nl.
Ons team controleert jouw motieven op kwaliteit, originaliteit en koopinteresse. Je zult binnen 14 dagen een reactie ontvangen.
Zijn wij overtuigd van jou, dan ontvang je een Login naar je kunstenaarsaccount en kan je je eigen profiel aanmaken.

We zijn er voor jou

Mandy Reinmuth Head of Publishing
Karen Wilsdorf Graphic Designer

Ons team geeft antwoord op je vragen in het Engels of in het Duits.

Dat zeggen onze kunstenaars

Alles van de selectie van kunstenaars en kunstwerken, respectievelijk, tot de uitstraling van de website, de productbehandeling en de klantenservice is zeer professioneel bij Posterlounge.
Stefan Kahlhammer, illustrator
Ontdek nu
Ik ben een grote fan van de statistieken. Ze maken het voor ons als agentschap makkelijker om onze verkopen te volgen en te achterhalen welke afbeeldingen en artiesten het meest populair zijn.
Alex Rodriguez, MGL Licensing
Ontdek nu
Posterlounge helpt kunstenaars om gezien te worden, winst te maken en geïnspireerd te raken. Een geweldige website voor onafhankelijke kunstenaars om hun bereik te vergroten en te groeien.
Ashvin Harrison, kunstenaar
Ontdek nu
Ik heb een geweldige ervaring met Posterlounge! Ze hebben een zeer eenvoudig te gebruiken uploadsysteem, zorgen voor wekelijkse verkooprapporten en hebben zeer eerlijke commissiemogelijkheden.
Barrett Biggers, illustrator
Ontdek nu