Landkaarten & wereldkaarten posters

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Een wereldkaart als poster? Wat een fantastisch idee!

Waar liggen de Falklandeilanden eigenlijk? Wat is de naam van de hoofdstad van Mongolië? Onze producten hebben het antwoord op deze en vele andere vragen, onze wereldkaarten zijn namelijk ideaal voor het opfrissen van aardrijkskundige vaardigheden. Omdat ze op stevig premium papier zijn gedrukt, zijn wereldkaarten gemakkelijk aan de muur te bevestigen, zelfs als posters in een extra groot formaat – of met posterstrips, met behulp van magnetische posterhangers of in een lijst. Als je dat wenst, kunnen wij jouw poster kant-en-klaar ingelijst leveren in een posterlijst gemaakt in onze eigen lijstenmakerij.

Bestel nu en overtuig jezelf van de urbane flair van onze wereldkaarten posters. Wij leveren ze binnen een paar dagen rechtstreeks bij je thuis. Vind je toch een ander motief mooier? Je hebt 100 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren of te ruilen.

Ontdek het natuurschoon van onze wereld op posters

Ontdek de vrijwel eindeloze verscheidenheid van wereldkaarten posters in onze online shop en ga met ons mee op een reis rond de wereld! Ons assortiment is trouwens net zo divers als onze mooie aarde zelf, van naturalistisch over gestileerd of van educatief tot speels hebben we wereldkaarten waarvan er zeker een bij jouw woonstijl past.

Onze fysische kaarten tonen vooral natuurlijke kenmerken zoals bergen en watermassa’s. Tussen haakjes: Een politieke wereldkaart met hoofdsteden, landen en grenzen is ideaal als wereldkaart voor kinderen en aardrijkskunde-fans. Historische wereldkaarten posters daarentegen passen uitstekend in woonkamers en studeerkamers. Onze tip: Je kunt jouw poster gemakkelijk aan de muur bevestigen met magnetische houten posterhangers.