Wanddecoratie voor de kinderkamer

Populaire thema's

   
 
  • Populair
  • Nieuw

Betoverende schilderijen die de kinderkamer opluisteren

Kinderen kennen nog de overgang tussen dromen en realiteit, wij noemen het fantasie en onze schilderijen voor de kinderkamer zitten er boordevol mee. Zo hebben we sprookjesachtige motieven, waar eenhoorns door paradijselijke landschappen draven of vriendelijke beren Noorse truien aan hebben. Afhankelijk van de interesses van je uk, zal je vast ook een vondst doen in ons kleurrijk assortiment aan dierenprints, onze betoverende selectie aan prinsjes en prinsessen motieven of tussen onze stoere dino plaatjes. Onze wanddecoratie voor de kinderkamer is niet alleen mooi en geschikt voor kinderen, de motieven bevorderen de fantasie, kunnen leerzaam zijn, als je aan onze alfabet posters zit te denken en vooral maken onze schilderijen een kinderkamer echt helemaal af en rond.

We hebben voor elke leeftijd aansluitende afbeeldingen – schitterende plaatjes met dieren die avonturen beleven of wereldkaarten die aangeven waar deze dieren leven, van leerzaam tot aan grappig hebben we de juiste wanddecoratie voor jouw puk.

Van zwart-witte tekeningen tot aan kleurrijke aquarellen – met onze prints ontwikkelt je kind niet alleen een gevoel voor kunst en esthetiek, maar kan tegelijkertijd ook meer kennis verwerven over het zonnestelsel, het alfabet, getallen of topografie, met onze leerzame plaatjes.

Wanddecoratie voor een stijlvolle kinderkamer

Er zijn natuurlijk duizend en een mogelijkheden om de muur van de kinderkamer op een speelse manier vorm te geven, je kan bijvoorbeeld gaan voor een Scandinavisch thema, met modern-minimalistische plaatjes of voor de boho-stijl met dromerige motieven.

Qua materiaal hebben we in ons assortiment een aantal schilderijen die bijzonder geschikt zijn voor de kinderkamer:

  • Bijvoorbeeld onze posters en muurstickers zijn voordelig en kunnen snel en gemakkelijk vervangen worden, als het dinotijdperk vergaat en de ruimtevaarderfase begint. Posters kan je trouwens geweldig met zelfgemaakte lijsten of washi tape in scène zetten en op die manier een heerlijk creatieve sfeer creëren.
  • Onze superlichte PVC prints zijn trouwens ideaal voor de speelkamer en ook onze houtprints kunnen geplaats op een rek een speelse uitstraling aan de kinderkamer geven.

 Onze drukkwaliteit is trouwens op elk van onze materialen uitstekend.