Deurposters

   
 
 • Populair
 • Nieuw

Weetjes over onze deurposters

Deur open en spot aan voor onze exclusieve deurposters! Ontdek onze stijlvolle posters voor de deur in de formaten 90 × 200 cm of 100 × 215 cm en geef elke kamer een unieke binnenkomst. Met onze deurposters koop je prints in stralende kleuren op premiumpapier. Bij Posterlounge vind je een uitgelezen selectie motieven, waarmee je deuren in een handomdraai een compleet nieuwe look geeft. Zo krijgt elke kamer de entree die hij verdient.Onze posters voor deuren zijn voordelig en hoogwaardig. Ze worden opgerold en veilig verpakt geleverd. Zo kun je ze direct na het uitpakken met behulp van de tape aan een deur naar keuze aanbrengen. Het resultaat is een haarscherpe druk met stralende kleuren en een glanzend oppervlak. Zowel de oude meesters als hedendaagse kunstwerken stralen in al hun schoonheid.

Print op 250 g/m² premium papier Print op 250 g/m²
premium papier
Schitterende kleuren en bescherming tegen uv-straling Schitterende kleuren
en bescherming tegen uv-straling
Edele uitstraling door 3 mm witte rand Edele uitstraling door
3 mm witte rand
Opgerold en veilig verpakt Opgerold en
veilig verpakt
Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Milieuvriendelijke inkt Milieuvriendelijke inkt
Print-on-demand Print-on-demand

Je muur is te klein, er is geen plek meer over voor wanddecoratie of je wilt overstappen op een nieuw thema? Kies dan voor een deurposter. Ons aanbod aan motieven omvat, letterlijk, een kleurrijke potpourri van stijlen en kunstrichtingen. Van de keuken en de badkamer tot de woonkamer, kinder- en slaapkamer: de veelzijdige vormgevingsmogelijkheden zijn indrukwekkend. Beleef een grenzeloze fantasie en creativiteit. Of je nu een culinaire finishing touch aan de keuken wilt geven, of de kinderkamer wilt versieren met schattige dierenvriendjes.

Een bijzonder rustige sfeer voor de slaapkamer creëer je bijvoorbeeld met pastelkleurige motieven of inspirerende spreuken, die als deurposter zeer harmonieus voor de dag komen.

Eén van onze medewerkers beveelt onze deurposters aan

Deurposters kunnen in een handomdraai saaie deuren in onmisbare decoratieve elementen met een enorme uitstraling veranderen.

Divina – Posterlounge-team

Deurstickers – een prima alternatief voor deurposters

✓ Print op zelfklevende folie (170 g/m²)

✓ Schitterende kleuren en bescherming tegen uv-straling

✓ Gesatineerde oppervlakte met een bijzondere haptiek

✓ Makkelijk op te plakken en makkelijk te verwijderen

✓ Opgerold en veilig verpakt

Materiaaladvies deurstickers
Productieruimtes – Posterlounge

Posterlove by Posterlounge

In onze in-house kunstdrukkerij wordt elk besteld product speciaal voor jou geproduceerd. Je ontvangt dus niet alleen een individuele en liefdevol vormgegeven deurposter, maar we houden ook onze ressources in het oog. Zodra de productie van een bestelling is afgesloten, ondergaat elk product een kwaliteitsinspectie. Pas daarna wordt de deurposter opgerold en veilig verpakt op weg gestuurd.

Ben je op zoek naar iets bepaalds?

Vaak gestelde vragen over deurposters


Vaak gestelde vragen over deurposters

 1. Wat is een deurposter?
 2. Geschikte deuren
 3. Correct ophangen
 4. Eigenschappen
 5. Rand
 6. Afwijkende rand
 7. Formaatkeuze
 8. Positionering
 9. Levering
 10. Levertijden
 11. Copyright bedrukking
 12. Houdbaarheid

Onze deurposters zijn op papier gedrukte motieven, die een ideaal formaat voor jouw deur hebben. Ook buiten de muren om krijgt je woning zo een individuele look. De kleurweergave van de druk is briljant en we maken gebruik van eersteklas papier in kunstdruk-kwaliteit.

Premium papier
Deurposter voorbeeld

Onze deurposters zijn geschikt voor deuren in de formaten 90 × 200 cm en 100 × 215 cm met een glad, effen oppervlak. Paneeldeuren, deuren met sierprofielen en deuren met glazen raamelementen of andere lichtdoorlatende materialen zijn over het algemeen niet geschikt voor het aanbrengen van deurposters. Ook deuren met een gestructureerd oppervlak vormen geen ideale basis.

Verwijder eerst stof en vuil, wanneer je de deurposter op de deur wilt aanbrengen. De deurklink moet eveneens verwijderd worden, voordat de poster wordt aangebracht. Breng vervolgens aan de achterkant van de deurposter dubbelzijdige tape aan. In onze online shop kan je bijvoorbeeld tesa Powerstrips® meebestellen, die ideaal zijn voor het bevestigen van posters en deurposters. Voor een stabiele bevestiging raden wij aan om aan elke rand van de poster voldoende tape aan te brengen.

Begin bij het aanbrengen van de deurposter aan de deur aan de bovenkant en oriënteer je naar de rand van de deur. Snijd met een scherp mes de uitsparing voor de deurkruk uit en controleer of de deurkruk goed in de uitsparing past. Strijk met je handen oneffenheden glad. Druk de deurposter stevig tegen de tape, om een stevige bevestiging te garanderen. Breng tot slot de deurklink weer aan. We wensen je veel plezier met je nieuwe, netjes aangebrachte deurposter!

Aanbrengen deurposter – stap 1
Aanbrengen deurposter – stap 2
Aanbrengen deurposter – stap 3
Aanbrengen deurposter – stap 4

Wij drukken onze motieven op 250 g/m² dik premiumpapier in kunstdruk-kwaliteit met een gecoat, licht glanzend oppervlak. Omdat we bij het drukken hoogwaardige uv-inkten van Canon gebruiken, is het kleurresultaat langdurig intensief en expressief. De edele kleurapplicatie zorgt voor een bijzonder luxe effect.

Wij drukken onze deurposters met een 3 mm brede witte rand. De rand is inbegrepen in de vermelde maten. Dit betekent: bij een deurposter met het formaat 90 × 200 cm is het daadwerkelijke motief 89,4 × 199,4 cm. De witte rand vormt een elegante omlijsting.

Deurposter met 3 mm brede rand
Deurposter met 3 mm brede rand

Nee, een deurposter kan niet zonder de 3 mm brede witte rand besteld worden.

Onze deurposters zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar, namelijk 90 × 200 cm en 100 × 215 cm.

Onze deurposters zijn ideaal voor gebruik binnenshuis. Onze tip: bevestig de deurposter idealiter op deuren in droge ruimtes. Vocht en water, zoals in de badkamer, kunnen tot gevolg hebben dat het papier gaat krullen. Voor kamers met een hogere luchtvochtigheid raden we ons zelfklevende deurbehang aan. Voor gebruik in het buitenbereik zijn onze deurposters niet geschikt.

De deurposter wordt opgerold in inpakpapier om hem te beschermen tegen stoten of krassen en wordt vervolgens in een verzendkoker opgestuurd. Zo zorgen we ervoor, dat je deurposter zonder vouwen of scheuren bij je aankomt, zodat je een kreukvrij product aan je deur kunt hangen.

Deurposter wordt opgerold en veilig verpakt
Deurposters-verpakking

Wij drukken jouw deurposter on demand, dus op aanvraag. Dit betekent dat we elk product speciaal voor jou fabriceren en dat je geen voorraadartikelen ontvangt. Tegelijkertijd betekent dit, dat wij de deurposters pas na de bestelbevestiging drukken. Voor het verzendklaar maken van de bestelling hebben we over het algemeen een tot twee dagen nodig. De informatie over de verwachte levertijd vind je op de productpagina of in de winkelmandje.

Op al onze prints vind je links onder een kleine opdruk met de naam van de kunstenaar. Zo kun je altijd achterhalen, wie de maker is van je favoriete motief.

Bij Posterlounge heb je niet alleen de keuze uit klassieke motieven van de grote meesters uit de kunstgeschiedenis, maar kun je ook fantastische motieven vinden van hedendaagse kunstenaars die nieuwe wegen inslaan op het gebied van fotografie, schilderkunst of illustraties. Omdat we er trots op zijn om met zo’n getalenteerde groep kunstenaars samen te werken, is het voor ons vanzelfsprekend om de resultaten van hun artistieke activiteiten met hun naam te markeren. Los van de waardering die we voor onze kunstenaars hebben, zijn er daarnaast ook juridische redenen om de namen van de makers te vermelden.

Naam van de kunstenaar op de print

Omdat wij uv-bestendige inkten voor onze deurposters gebruiken, gaan de intensieve kleuren jarenlang mee. Ze verbleken niet. Er moet echter wel op gelet worden, dat de deurposter niet wordt blootgesteld aan constante rechtstreekse zonnestraling.