Posterlounge   Populaire merken

Wanddecoratie voor film-, strip- en seriefans

Ingelijste wanddecoratie voor film-, strip- en seriefans


Tv-klassiekers zoals Friends en Game of Thrones, actiefilms zoals Superman, Wonder Woman en Suicide Squad of tekenfilms zoals Minions en Looney Tunes: Met enkele kliks in onze online-shop wordt je ondergedompeld in de populaire merken van Universal Studios en Warner Bros. en ontdek je jouw favorieten uit de wereld van het entertainment op kwalitatieve wanddecoratie in printkwaliteit.

Laat je door onze grote selectie unieke motieven inspireren – en hang je helden aan de muur!


Veilige betaling Veilige betaling
Verzending vanaf € 2,95 Verzending vanaf € 2,95
100 dagen retourrecht 100 dagen retourrecht
Tevreden klanten Tevreden klanten

En het beste: Bij Posterlounge moet je niet wachten om te weten hoe het na de cliffhanger verdergaat. In plaats daarvan kan je jouw favoriete film- of televisieheld voor thuis bestellen – bijvoorbeeld als kwalitatieve poster, als canvas print of als acrylglas print.

De klassieke filmposters, extravagante illustraties en minimalistische reproducties passen perfect bij de inrichting van elke echte film- en seriefan. Van miniprints tot XXL-formaten kan je met je lievelingsmotieven helemaal naar wens de aandacht trekken.

De posters en prints in een lijst uit massief hout of aluminium, die je er eenvoudig bij kan bestellen, zien er bijzonder kostbaar uit. Snuffel rond en ontdek onze wanddecoratie die je fan-hart sneller laat slaan!